Juhla- ja kokoustilojen vuokraus

Juhla- ja kokoustilojen vuokraus

paakuva

Hirvaskoskelta löydät arvokkaat ja tunnelmalliset tilat erilaisiin juhliin, pikkujouluihin, yritysten ja yhdistysten tilaisuuksiin

Hirvaskosken kartanossa voit järjestää esimerkiksi perhe- ja sukujuhlia, syntymäpäiviä, häitä, ristiäisiä tai muistojuhlia. Juhlia järjestettäessä kannattaa ottaa huomioon, että kartanossa voi myös yöpyä, joten kauempaakin voi tulla juhlia viettämään (ks. Majoitus).

Hirvaskosken keittiössä asiakkaan on mahdollista valmistaa itse ruuat ja tarjottavat tilaisuuksiin, tai on myös mahdollista tilata ateriapalvelu paikallisilta pitopalvelu- ja ravintolayrittäjiltä. Vierailijoiden käytössä on lisämaksusta myös juhlapöytäliinat, joiden käytöstä voi sopia varauksen yhteydessä.

Kartanon sali on arvokas ja tunnelmallinen juhlatila useamman kymmenen henkilön käyttöön. Maatsalia, keittiön vieressä olevaa huonetta voidaan esimerkiksi käyttää ruokailutilana pienelle seurueelle tai tarjoilutilana, jos seurue on suurempi. Pirtistä löytyy tilaa n. 20 henkilön käyttöön, sitä voidaan käyttää myös ruokailutilana.

Kokoustilat

Tiloja voi vuokrata myös yritysten ja yhdistysten tilaisuuksia varten, kokouksiin, virkistystarkoituksiin jne. Kokouksia varten on käytettävissä siirrettävä, tietokoneeseen liitettävä 40 tuuman näyttöruutu. Tilat kokouksia varten voi valita ryhmän suuruudesta riippuen. Kirjastohuoneeseen sopii pieni ryhmä, mutta pirttiin voidaan järjestää tilat usealle kymmenelle henkilölle. Halutessaan myös salia voidaan käyttää usean kymmenen henkilön kokoustilana.

Hinnasto (pdf)

Copyright © 2017-2020

Hirvaskosken kartano
Hirvaskoskentie 31
93270 SOTKAJÄRVI

Puh +358 (0)40 532 9671
elisa.laakso@hirvaskoski.fi

Seuraa Hirvaskosken elämää myös sosiaalisessa mediassa.

facebook-logo
facebook-logo